Annoncering på Kunst365

Deltagelse på Kunst365 og priser på annoncering

Kom med på kunstbloggen og få del i de besøgende og kunstinteresserede der søger nye indtryk til deres hjem og virksomheder.

Det er ingen hemmelighed at drive en kunstblog er ikke gratis, derfor viser vi affiliate- og betalte annoncer.  Vi har også fastsat nogle priser for deltagelse og annoncering på Kunst365 for at få dækket de løbende udgifter.

Artist og kunstbloggen Kunst365 tilbyder kunstnere at få afsat sit aftryk på bloggen, ved at få vist et udvalg af sine værker, en beskrivelse af kunstneren og kunsten, samt et link til sin hjemmeside. Som udgangspunkt har vi plads at vise op til 6 værker per kunstner i det roterende galleri og en tekst på 200 til 300 ord.

Information fra kunstneren

Ideen er at kunstneren tilsender os en beskrivende tekst om kunstneren selv, dennes værker, teknikker eller ligende information. Vi tilpasser teksten og billederne efter Googles regler til søgemaskine optimering og opsætter det hele på bloggen.

Det er tilladt at linke til sin hjemmeside. Der er plads til 2 link. Denne promovering af din kunst har også betydning for rangeringen af din hjemmeside hos Google. Er du i tvivl så spørg os.

Alle kunstnere der vises på Kunst365 bliver også vist på vores instagramprofil. Hvis man ønsker at vises på flere af vores kunstblogge, tilbyder vi en rabat på 30%. Kontakt os gerne via kontaktformularen her eller snak uforpligtende med Michael på telefon 7111 3500.

ENGANGSPRISEN UDGØR 199KR. EXCL. MOMS PR. SIDE MAN ØNSKER TILFØJET

Bannerannoncering

Med bannerannoncering er der mulighed for ekstra synlighed med et banner på Kunst365. Vi anbefaler denne annoncering da det giver flere besøgende til din kunst.

BANNERVISNING PÅ ALLE SIDER:
Bannerstørrelse 300 x 250px
Format: jpg eller png
Antal annoncepladser: 2 stk.
Min. annonceperiode udgør 6 måneder.
Bannerproduktion: 99,00 kr. (Kun hvis man ikke har et banner)
PRIS PR. MÅNED: 199,00 KR.

BANNERANNONCERING PÅ INDLÆG:
Bannervisninger i bunden af kunstnerindlæg.
Bannerstørrelse 728 x 90px
Format: jpg eller png
Antal: 2 pladser
Min. annonceperiode udgør 6 måneder.
​Bannerproduktion: 99,00 kr. (Kun hvis man ikke har et banner)
PRIS PR. MÅNED: 199,00 KR.

ALLE VISTE PRISER ER EXCL. MOMS