Følg @kunst365.dk på instagram

Følg @kunstudstillinger på instagram

Uffe Boesen – mellem det abstrakte og det figurative

kunst365 Uffe Boesen akvarel maling

Uffe Boesen – Rejsen til akvarelmaleriets muligheder

Kunstneren Uffe Boesen har siden 2013 koncentreret sig om akvarelmaling, hvilket har været en rejse ind i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Denne kunstrejse har resulteret i en lang række kunstneriske udtryk både i det abstrakte og det figurative billedsprog.

Udgangspunktet for at male akvarel var at han ville fordybe sig i den kreative proces, hvor hovedfokus var på at dygtiggøre sig, samt at lære teknikker såsom: vådt i vådt, abstrakt, figurativ, lys, skygger og farver m.m.

Naturen er ofte det store omdrejningspunkt for hans motiver, da der kan skabes afsæt for billeddannelse, der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

Ikke kun traditionel akvarel maling

Udover traditionel akvarel maling, har han også arbejdet med intuitiv akvarel maling. I denne proces arbejder han udfra nogle andre kriterier end han ellers gør. I intuitiv akvarel maling er det ikke de kunstneriske færdigheder, der er det afgørende for den kreative proces, da det centrale er at komme i kontakt med det umiddelbare og følge den impuls der opstår i nuet.

Uffe Boesens erfaring med intuitiv akvarel maling videreformidler han, i form af kurser og lignende.

Se mere på kunstnerens hjemmeside: www.uffeboesen.dk

Herunder kan du se flere af hendes værker (klik på billedet – åbner galleri)